Εναέριο Πανόραμα 3d Ηγουμενίτσας

Εναέριο Πανόραμα 3d Ηγουμενίτσας

Η Τετάρτη 8 του Οκτώβρη (2014) ήταν ιδανική μέρα για εναέριο πανόραμα 3d στην Ηγουμενίτσα. Η διαύγεια στην ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη καθώς οι προηγούμενες μέρες ήταν βροχερές.

Από ψηλά διακρίνεται καθαρά η ομορφιά της Ηγουμενίτσας αλλά και των γύρω περιοχών. Είναι ξεχωριστή και μοναδική, γιατί μεγάλο της προνόμιο αναμφισβήτητα είναι το λιμάνι της, το οποίο έρχεται πρώτο σε κίνηση στη Δυτική Ελλάδα και ταυτόχρονα δεύτερο σε επιβατική κίνηση (μετά τον Πειραιά). Αυτός άλλωστε είναι και ο πρώτος παράγοντας που την οδήγησε τα τελευταία χρόνια σε ραγδαία ανάπτυξη, ενώ δεύτερος παράγοντας αποτελεί η κατασκευή της Εγνατίας οδού που έχει εκμηδενίσει τις αποστάσεις στη Βόρεια Ελλάδα.

Φαίνονται επίσης καθαρά άλλες περιοχές όπως η Νέα Σελεύκεια, το Μαυρούδι, το Λαδοχώρι και πίσω από τους λόφους η πανέμορφη Πλαταριά. Απολαύστε λοιπόν την Ηγουμενίτσα από ψηλά σε 4 διαφορετικά σημεία από ύψος που κυμαίνεται από 300-500 μέτρα! Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα!

 

Εναέριο Πανόραμα 3d Ηγουμενίτσας – Τέσσερεις 3d εικόνες

About George Malamidis

George Malamidis is a freelance Photographer & Web Designer currently living in Igoumenitsa, Greece. His dream is to reveal the beauty of Greece through his photos. He specializes in architectural and interior design photography (hotels, restaurants), landscape and portrait photography.